Over ons

Excursie Scheepvaarthuis 2017

De huidige Vac-Aalsmeer is 1984 van start gegaan op verzoek van de politiek. Vanaf 1984 zijn er 28 mensen lid geweest van Vac-Aalsmeer. 

Teamleden

Agnes Snel

Penningmeester
Over

Van oorsprong ben ik verpleegkundige, maar ik ben later binnenhuisarchitectuur gaan doen. Tevens hebben mijn man en ik een nieuwe woonark laten bouwen, waar je ook heel veel van leert. Ik ben al een aantal jaren lid van het VAC.

Hansje Havinga

Secretaris
Over

Sinds eind 1993 ben ik lid van VAC-Aalsmeer. Na een aantal jaren heb het secretariaat overgenomen van Net Wieberdink, de toenmalige secretaris. Mijn interesse in de woningbouw is vooral gestimuleerd door mijn man, die architect was.

Ineke de Wijn

Over

Na bijna 40 jaar in de luchtvaart- en reiswereld actief te zijn geweest, heb ik in 2012 gesolliciteerd bij de VAC Aalsmeer, de Vrijwillige Adviescommissie Wonen en Woonomgeving.

Marry de Grauw

Voorzitter
Over

Na het afronden van mijn studie sociale geografie in 1989 werd ik gevraagd om toe te treden tot de VAC in Aalsmeer. Er waren goede aanknopingspunten voor het VAC-werk zoals bijvoorbeeld sociale veiligheid, het gebruik van passieve zonne-energie en de sociale woningbouw. 

Roelie Everts

Over

Sinds mijn pensionering een aantal jaren geleden kreeg ik tijd voor allerlei vrijwilligerswerk. Toen ik hoorde dat er bij de VAC Aalsmeer een vacature was, heb ik mij aangemeld. Het leek mij interessant om huizen en de aanleg daarvan al in een vroeg stadium te kunnen beoordelen.